Új jelszó kérése
 

Nyári alakformáló alsó, hosszú szárú, bicikli short fazonnal


Nyári alakformáló alsó, hosszú szárú, bicikli short fazonnal

 Méretezés    Fizetés-Szállítás   Garancia    Csere-Pénzvisszatérítés    Akciók 

 

Az alakformáló alsó légáteresztő, gyorsanszáradó mikroszálas, selymes tapintású anyagból készült. Ideális viselet nyárra, szoknyák, ruhák alá.

 

A tervezők mindent megtettek, hogy  az alakformáló alsó viselője maximális kényelembe érezze magát. A belső combokon nincs varrás, így a combok nem dörzsölődnek ki, ami lássuk be nyáron könnyen előfordulhat.

 

A fenék rész lépésbetét bedolgozásával készült, így nem feszül feleslegesen a viselője domborulatain. A képeken ugyan nem látszik, de a hátsó rész is úgy került kialakításra, hogy ne lapítsa le a fenekedet. 

 

Ráadásul az alakformáló fehérneműk legnagyobb problámájára is találtak megoldást a tervezők. Hogy mi ez a probléma?

Ahol végetér az alakformáló fehérnemű, ott csúnyán belevágódik az ember lányának a húsába, ami nem egy szép látvány. Ennél az alakformáló alsónál a comb rész végénél egészen lággyá, rugalmassá válik az anyag, így nincs csúnya bevágás a combon.

 

Ebből az alakformáló alsóból nem sporolták ki az anyagot, a fejlesztői munkát, ott tart ahol kell, ott enged, ahol kell.

 

Mire számíthatsz és mire nem?

 

A legnagyobb előnye az alakformáló alsónak, hogy szabadon hordhatsz szoknyát egész nyáron, nem kell tartanod attól, hogy fájdalmasan kidörzsölődnek a combjaid. Ráadásul egy lehelet finom, nagyon kellemes anyagból készült. Tényleg mintha plusz egy réteg bőrt kapnál.

 

Nem, sajnos nem fogsz 10 kg-val vékonyabbnak látszani. Az alsó enyhe alakformálást eredményez, vagyis simává tesz a hasadat, popsidat, combjaidat kissé összetart, cserébe nem szorít nagyon, és nem vág bele a húsodba ott ahol végetér.

 

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.