Miért van szükség sportmelltartóra

Miért kell neked sportmelltartó?

Nézz szembe a tényekkel: egy ideális sportmelltartó nélkül nem fogod magad jól érezni sportolás közben, é s végül elmegy a kedved a magától a mozgástól is. Ezt meg persze nem akarjuk.

Tehát ugyanolyan fontos, hogy megtaláld a megfelelő sportmelltartót, mint az, hogy megfelelő futócipőt viselj.

Tedd a szívedre a kezed:

  • hány olyan sportmelltartót vettél már az évek során, amit mindössze egyszer-kétszer tudtál használni, és azóta is valahol a fiókod mélyén hever?
  • vagy Te is azoknak a nőknek a táborát szaporítod, akik két normál melltartót vesznek egymásra a mozgáshoz?

Ugye egyetértünk benne, hogy ez így nem mehet tovább?!

 

A számodra megfelelő sportmelltartó

Az, hogy számodra melyik a tökéletes sportmelltartó, egyrészt a testalkatodon múlik, másrészt azon, hogy milyen mozgásformát űzöl, harmadrészt pedig attól, hogy mi fontos számodra.

Nem vagyunk mind 75B méretűek. Nem mindannyian szeretjük a merevítős melltartókat sem. Van, aki ragaszkodik a tökéletes tartáshoz, más pedig inkább a maximális kényelmet részesíti előnyben. Van, aki jógázik, és van, aki maratont fut.

És épp ez a lényeg! Minél szélesebb a választék valahol a sportmelltartókból, annál nagyobb az esélyed, hogy megtaláld a neked valót!

Ezután már csak a fontossági sorrendet kell felállítanod. Hiszen ahogy a párkapcsolatok terén, úgy a sportmelltartók között sem létezik abszolút tökéletesség. Úgyhogy döntsd el, mi a fontos számodra? A tökéletes tartásért? Vagy az, hogy egész nap viselhesd? Fontos, hogy könnyű legyen fel-le venni?

Persze mindez csak néhány szempont. A következő leveleimben alaposan kivesézem majd azokat a szempontokat, fontossági sorrendet, amit célszerű figyelembe venned a választásnál.

Webáruház készítés