Egyrészes fürdőruha méretezése

Már a helyes melltartó méret meghatározása sem egyszerű feladat, de a megfelelő egyrészes fürdőruha megtalálása extra kihívást jelent.

 

Miért bonyolult jó egyrészes fürdőruhát találni?

 

Az egyrészes fürdőruha méretének kiválasztása azért nehéz téma, mert annak pocakban és ciciben egyaránt passzolnia kell.

 

Az pedig tény, hogy kevés olyan nő van, aki testalkatilag pontosan megfelel a ruházati szakma által használt standard méreteknek. Valószínűleg Te sem ilyen vagy, különben nem lenne szükséged segítségre az egyrészes fürdőruhád kiválasztásához és nem olvasnád ezeket a sorokat.

 

1. lépés: megfelelő fürdőruha márka választása

 

Mindenképpen olyan fürdőruha márkát keress, ahol a fürdőruhák nem csak úgy számozódnak, hogy 42, 44, 46… stb. Hanem van kosárméretük is, vagyis ilyen méreteket látsz: 42C, 42D, 44E, 46G, .. stb.

 

Ez azért fontos, mert ezeknek a fürdőruháknak a méretezése sokkal árnyaltabb. Egy modellből ugyanahoz a törzs/derék bőséghez különböző méretű mellrész tartozik. Ezt jelöli a B,C...H kosár a konfekcióméret után. Így nagyobb valószínűséggel találod meg azt az egyrészes fürdőruhát, ami pont passzol rád.

Ilyenek például a német Anita fürdőruhák vagy a magyar Bahama fürdőruhák.

 

2. lépés: Keresd ki a táblázatból az egyrészes fürdőruha méretedet

Ehhez kelleni fog a derékbőséged és a mellbőséged.

Először a derékbőséged alapján keresd ki a konfekció mértedet. Ha ez megvan, akkor ebben az oszlopban függőlegesen lefele haladva keresd meg a mellbőségedet és olvasd le a hozzá tartozó kosárméretet.

 

Egyrészes fürdőruha mérettáblázat-Angelina Fehérnemű

 

Ne lepődj meg, ha esetleg más betűvel jelölt kosárméret jön ki, mint amit melltartóban szoktál hordani, ez simán előfordulhat!

 

Példa 1:

Ha a derékbőséged 95 cm és a mellbőséged 120 cm, akkor az egyrészes fürdőruha méreted 48D vagy 48E

Példa 2:

Ha a derékbőséged 82 cm és a mellbőséged 112 cm, akkor az egyrészes fürdőruha méreted 42H, 44E vagy 44F (ezek mind szomszédos méretek, amik között kicsi a különbség)

 

Ennyire egyszerű! Most, hogy már ezt is tudod, nézz körbe, hogy milyen egyrészes fürdőruhák kaphatóak a méretedben.

Tovább az egyrészes fürdőruhákhoz>>>

 

Persze, mint minden táblázatos megoldás, ez sem 100%-osan biztos, tartalmaz kerekítéseket, torzításokat. De az így meghatározott egyrészes fürdőruha méret az ideális kiindulási alap a próbálgatás megkezdéséhez.

Várunk személyesen is>>>

Webáruház készítés