Információk

Termék visszaküldése, csere, pénzvisszatárítés, garancia

 

A pénzvisszafizetést és cserét nagyon rugalmasan kezeljük, mert azt szeretnénk, hogy elégedett legyél, szeress minket és máskor is nálunk vásárolj!

 

Rólunk mondtátok:

 

"Lehet, hogy a melltartó nem szuper, na de az Angelina MUNKATÁRSAI! Köszönöm! A nap legszebb pillanati közé tartozik, hogy ilyen kedves, szakmailag felkészült, profi szakemberrel találkozok. Köszönöm: Lénárt Andrea"

 

Könnyen előfordulhat, hogy nem jó a megrendelt termék mérete. Vagy egyszerűen a kép alapján másra számítottál és élőben nem tetszik neked a termék.

 

Ezért a jogszabályban előírt 14 napos pénzvisszafizetés helyett mi örökös pénz visszafizetési és csere garanciát ajánlunk neked!

 

Elállás joga

Ha bármilyen okból mégsem kéred a terméket - nem tetszik a színe, anyaga, másra számítottál, nem jó a méret stb.-, akkor visszaküldheted nekünk.

 

A Webáruházunkból történő rendelés esetén jogszabály szerint 14 napos elállási jog illet meg téged.

 

Szerintünk ez a 14 nap nagyon rövid idő, ezért mi az eredeti állapotában visszaküldött termékek esetében határidő nélkül biztosítjuk neked az elállás jogát. 

Visszaküldés esetén kérheted a vételár visszatérítését vagy a termék cseréjét.

 

Milyen állapotban küldhető vissza a termék?

FONTOS! Fehérnemű, fürdőruha esetében higiéniai okokból csak rendeltetésszerűen használatba nem vett, sérülésmentes, eredeti csomagolású terméket tudunk visszavenni, cserélni. Szóval olyan állapotban küldd vissza a terméket, amilyen állapotban megkaptad.

 

A termék visszapostázása

A termékeket ajánlott levélként, légpárnás borítékban (postán, papírboltban kapható) postázd vissza. A visszaküldés díja a Te költséged. A postaköltség tapasztalataink szerint 500-700 Ft lesz a küldemény súlyától függően.

 

Az általunk küldött termékek szinte kivétel nélkül feladhatók ajánlott levélként a postán, még akkor is ha dobozban vannak. 2017. január elsejétől csak akkor tudod ajánlott levélként és kedvező áron vissza küldeni a csomagot, ha ún. postán maradóként adod fel. Ezért mostantól így fogadjuk a visszaküldéseket, hogy spóroljunk neked. Ez semmi extra, csak azt a címet kell ráírni a borítékra, amit lentebb találsz és kitölteni az ajánlott szelvényt! Ez a visszaküldés legolcsóbb módja.

 

!!! Különösen fontos: miután feladtad a csomagot, írd meg nekünk, hogy mi az ajánlott küldemény azonosító száma, amit a posta nyomtat rá a zöld ajánló szelvényedre. Ez úgy kezdődik, hogy RL... és utána 14 db számjegy következik.

 

Utánvéttel, portósan küldött terméket nem veszünk át.

 

A termékeket erre a címre postázd vissza:

Pap Ágnes-Postán maradó (112-es posta)

Budapest, Fehérvári út 9-11. 

1114

 

A visszaküldési szándék jelzése ügyfélszolgálatunknak

Kérlek, hogy a gyors és gördülékeny ügyintézés érdekében töltsd ki a visszaküldési adatlapunkat. Mivel a jogszabály szerint nem kötelezhetünk a fenti az adatlap kitöltésére, ezért egy szabadformátumú levélben is élhetsz az elállási jogoddal és jelezheted a csere vagy visszatérítési igényedet az hello@angelinafehernemu.hu e-mail címen.

Ebben az esetben, kérlek, a leveled tartalmazzon miden olyan információt, amire rákérdeztünk az adatlapban.

A saját érdekedben javasoljuk, hogy inkább az adatlapot töltsd ki visszaküldéskor, mert akkor gyorsabb lesz számodra az ügyintézés.

 

Hogy működik a csere?

Ha a cserét választottad, akkor a Webáruházunkban tedd a cserébe megvásárolni kívánt "Csere" terméket a kosaradba, és a fizetési módnál válaszd a "Csere" opciót. A "Megjegyzés" rovatba írd be a visszaküldött termék nevét, színét, méretét és az eredeti rendelési számát.  A "Megjegyzés" rovatot megrendelési folyamat 3. lépésnél, az "Adatok ellenőrzése" résznél találod.

 

Miután megérkezik a hozzánk a visszaküldött termék, levonjuk annak értékét a "Csere" rendelésedből és már csak a különbözetet kell kifizetned vagy visszautaljuk a megadott bankszámlaszámodra. Ez attól függ, hogy a csere termék olcsóbb, vagy drágább, mint az eredeti volt.

 

A csere megrendelésedet a visszaküldött termék megérkezését követő 21 munkanapon belül ingyenesen szállítjuk számodra.

 

Tényleg ilyen egyszerű?

Igen, ilyen egyszerű!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel a folyamattal kapcsolatban, kérlek, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkkal az  ugyfelszolgalat@angelinafehernemu.hu e-mail címen.

 

Felhívjuk a figyelmedet hogy a fentiekben egy, az ügymentet segítő, egyszerűsített összefoglalót olvashattál. A részletes szabályokat és a jogszabályi rendelkezéseket a ÁSZF tartalmazza.

Webáruház készítés