Fürdőruha

  • Kihívást jelent számodra a megfelelő fürdőruha beszerzése? Teltebb idomokkal rendelkezel?
  • Szeretnél egy igazán előnyös és trendi fürdőruhát, ami végre méretben is tökéletesen passzol?
  • Olyamire vágysz, amiben büszkén vonulhatsz végig a strandon?

 

Az Angelina Fehérneműt kifejezetten a nagy mellű nőknek alapítottam. Mert nekünk is jár a szép és csinos melltartó, fürdőruha.

 

Most segítek megtalálni álmaid fürdőruháját. Az a tapasztalat, hogy azt általában minden nő szokta tudni, hogy milyen fazonú fürdőruhát szeretne: egyrészes fürdőruha, bikini, tankini vagy fatkini

 

Te melyiket fürdőruha fazont részesíted előnybe?

 

Egyrészes fürdőruha Bikini Tankini Azonnal szállítható
Egyrészes fürdőruha Bikini, nagyméretű tankini, nagyméretben Azonnal szállítható fürdőruha

 

Itt végre mi is kedvünkre válogathatunk a csinosabbnál, csinosabb fürdőruhák között. Nem kell kompromisszunot kötni a legkevésbé gázos darabbal vagy vásárlás után egyből varrónőhöz rohanni.

 

2018-as fürdőruha tippek

 

Amint beüt a  kánikula valamelyik strandon vagy vízparton a legkellemesebb eltölteni a szabadidőt. Bosszantó érzés, amikor nem találjuk meg az ideális fürdőruhát. 

 

Összegyűjtöttünk néhány tippet nagyobb méretekre is, amelyekből kedvedre szemesezgethetsz.
 

Tapasztald már, hogy megtaláltad az ideális fürdőruhát, de pont a te méretedben nem kapható? Ilyenkor szomorúan konstatálja egy nő, hogy idén sem mutathat újat a strandon, és be kell érnie a megunt darabbal, amit évek óta hord. Most kiléphetsz az ördöginek hitt körből, mivel az idei választékban már nagy kosárméretben is fellehetőek a különleges, trendi darabok.

 

Sokaknak nem egyezik meg az alsó- és felsőmérete. Jó hír: egyes fazonoknál már külön-külön is összeválogathatod a fürdőruha részeit.

 

1.) Egyrészes fürdőruha: a klasszikus

 

Az egyrészes fürdőruha töretlen népszerűségnek örvend. Ennek legfőbb oka az, hogy csinosak, karcsúsítanak, de nem mutatnak meg mindent. Ez a típus elegáns és egyben misztikus hatást kölcsönöz a viselőjének. A hatalmas az egyrészes fürdőruha választék, így szinte bármilyen alakú lány megtalálhatja számításait ebben a fazonban is.

 

Ha egy elegánsabb, decensebb darabra vágysz, akkor a fekete ideális megoldás lehet. Idén kifejezetten trendi, de nem túl kihívó, ha egy egyszerű darabon egy kisebb zipzár is megjelenik. Vagy idézd meg a Baywatch-ot egy feltűnőbb, piros egyrészessel.

 

Idén is tobzódhatunk a mintákban. Szinte minden színben és méretben fellelhetőek az állatmintás, illetve virágos darabok. 

 

2.) Bikini: a fürdőruhák királynője

 

A bikini soha nem megy ki a divatból, bár hozzá kell tenni, hogy minden szezonban újabb és újabb fazonokkal rukkolnak elő a kreátorok. Van egy nagyon jó hírünk: idén is hatalmas a választék, és minden méretben fellelhetőek az újdonságok.

 

Nem foghatsz mellé az egyszínű klasszikus, szolidabb fazonokkal. Arra azonban érdemes ügyelni, hogy színben mindenképpen passzoljon hozzád. Az aranybarna bőrön nagyon jól mutatnak a világos-, illetve neonszínek. Ha azonban világosabb a bőröd tónusa, vagy még nem barnultál le, érdemes se túl rikító, se túl sötét darabot választani. A pasztellszínek például kivallóan matatnak fehérbőrön is. 

 

3.) Tankini: kettő az egyben

 

A tankini távolabbról úgy tűnik, mintha egy egyrészes fürdőruha lenne, de valójában két részből áll: Egy topból és egy bikini alsóból, pont mintha egy egyrészes fürdőruhát csípő felett elvágtak volna.

 

Ez a fazon kivalló választás azoknak, akik nem szeretnének mindent megmutatni, babát várnak, vagy a bőrükön nyomot hagyott a szülés. Ápol és eltakar, de mivel két külön részből áll kényelmesebb, mint , mint egy egyrészes fürdőruha.

 

Szinte minden színben és méretben fellelhetőek ezek a fazonok is. Találsz szolid feketét, élénk pirosat, és nagyon finom és dekoratív hatást kelt egy különleges olajzöld tankini. 

 

Bátran válassz mintás darabot ebben a fazonban is. Próbálj ki egy vadító trópusi mintás tankinit, vagy viselj rertróhatású pöttyös, illetve kockás darabot. 

 

4.) Alakformáló fürdőruha

 

Az alakformáló fürdőruha fazon ügyesen formálja, alakítja arányaidat. Az átlagos fürdőruhák esetében csak a színek, minták és a szabás változtat optikailag az alakunkon.

 

Az alakformáló fazonok esetében azonban pluszelemek is hozzásegítenek az ideálisabb arányok eléréséhez, ilyen például a bedolgozott bélések alkalmazása (hasi, illetve hát részen).

 

Áhított cél: minél vékonyabb derék, finoman gömbölyödő csípő, minél laposabb has, és persze formás, kerekded mellek.

 

Kifejezetten elegáns és trendi hatása bírnak azok a fürdőruháknak, amelyeken valamilyen apróbb ékszer, például egy aranykapocs megjelenik. Próbálj fel egy ilyen darabot alakformáló fazonban is! 

 

Vagy lépj ki a sorból egy egyrészes zöldes, párducmintás darabbal. Az extrémebb választás előnye, hogy biztosan rád szegeződnek a tekintetek majd a strandon. 

 

Ha több funkciós fürdőruhára vágysz, amiben sportolni, akár biciklizni is lehet, ideális választás lehet számodra a ruhaszerű, alakformáló fürdőruha. 

 

5.) Mix and Mach: variálható fürdőruha

 

Rád sem passzol a konfekció méret? Meggyőződésem, hogy szinte senkire. Szóval variáld kedvre az alsó- és felsőrészeket méretben, fazonban és színben egyaránt.

 

Optikailag slankít, ha kontrasztosan a felsőrész élénkebb, esetleg mintásabb, míg az alsórész egyszínű és szolidabb darab.

 

Nagy a választék az alsórészek között is, ha nincs mit takarnod, hasadat szabadon hagynád, akkor nyugodtan húzz fel klasszikus csípő bugyit. Ha azonban nem akarsz mindent megmutatni, és a csípődet, derekadat formásabbnak szeretnéd láttatni jó megoldás lehet – az idén igazán trendi – dérék magasságú bugyi.  

 

Még több fürdőruha tipp a Fürdőruha blogunkon>>

Webáruház készítés