Fizetési információk

Az Angelina Fehérnemű Webáruházban az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

 

  • Banki átutalás (előre fizetés)
Banki átutalás fizetési mód esetén a megrendelésed ellenértékét Pénzügyi Megoldások Kft. Polgári Banknál vezetett, 61200292-12033344-es bankszámlaszámára kell átutalnod.
Kérünk, hogy a megjegyzés rovatban tüntesd fel a megrendelésed számát.
A megrendelésed ellenértékének megérkezéséről visszaigazolást küldünk.
  • Utánvét
Utánvétes fizetési mód esetén a MediaLog Futárszolgálat kézbesíti a csomagodat. A megrendelésed ellenértékét a futárnál, készpénzben kell rendezned. Utánvétes szállítás esetén a szállítási költség téged terhel, melynek díja 2.000 Ft.
  • Csere
Kérlek, ezt a fizetési módot csak akkor válaszd, ha korábban éltél az elállási jogoddal és valamely termékünket visszaküldted számunkra cserét kérve.
A különbözet rendezésével kapcsolatban az ügyfélszolgálatunk telefonon fog egyeztetni veled.
  • Bankkártyás fizetés
Ezen fizetési mód esetén a Barion fizetési felületére irányítunk át. Ott használhatod a bankkártyádat vagy a már meglévő Barion egyenleged a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a Barion oldalán kell megadnod, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el hozzánk. 
Elfogadott bankkártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro és American Express kártyák
A fizetést követően a Barion felajánlja, hogy regisztrálj náluk fiókot, ez egyáltalán nem kötelező. A bankkártyás fizetésed enélkül is megtörténik, bár mi szeretjük őket és jó szívvel ajánljuk, hogy Te is használd a szolgáltatásukat.

Webáruház készítés