Mindent a melltartókról - II. Melltartó méret (7 db videó)

II/1. Melltartó méret mizéria - Miért nehéz megtalálni a megfelelő melltartó méretet? Mi a megoldás?II/2. Melltartó méret: betű, szám paraméter - Mit jelentenek pontosan az olyan melltartó méretek, mint pl. 85G, 75D, 80H, stb..


II/3.1. Melltartó méret felvétele, centizés - Ahhoz, hogy meghatározod a melltartó méretedet, meg kell mérned magad centivel. Ebben a videóban megmutatom, hogyan csináldII/3.2. Melltartó méret meghatározása mérettáblázat segítségével - Bemutatom a két különböző féle melltartó méret táblázatot és hogy hogyan használd őket. Kis ismétlés a méretkezésről.


II/4.1. Melltartó méretek logikai összefüggése - A különböző számokhoz tartozó D kosár nem egyforma...II/4.2. Melltartó méret meghatározása próbálgatással - Ezekre figyelj melltartó próbálásakor, és így kérj másik méretet.

>>>A videóban említett kereső eszközt innen tud letölteni<<<


II/4.3. Melyek a szomszédos melltartó méretek - Ismételjük át még egyszer az előző videóban tanultakat, ez bonyolultabb, mint mondjuk nadrág esetén nagyobbat vagy kisebbet kérni..

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ezen az oldalon a Mindent a melltartókról tanfolyamom egyik fejezetét láthattad. :)

Remélem, hasznosnak találtad az információkat, amit megosztottam veled. Apait,anyait beleadtam, hogy Te is megtalálhasd álmaid melltartóját!

A tanfolyam összesen VII fejezetből és több, mint 40 videóból áll, nézdd meg a többi részt is teljesen INGYENESEN!

Add meg az adataidat a lenti űrlapon és máris küldöm neked a emailben a linkeket a további fejezetekhez:

 

Webáruház készítés