AngelinaFehernemu.hu Partnerprogram

Keress pénzt Te is a Videó Iskola népszerűsítésével!!!

 

A VideoIskola.hu-n rendelhető meg a webáruházunk közreműködésével készült, "Mindent a melltartókról" online tanfolyam. Ha a közreműködéssel valaki megvásárolj a tanfolyamot, akkor jutalékot fizetek számodra. Ha valamely másik tanfolyamot is népszerűsítenéd, akkor is érdemes jelentkezned.

 

Mennyi a jutalék?

2 féle verzió közül választhatsz:

  • Az ajánlásodra történt vásárlás után a bruttó számlázható jutalék összege az eladási ár

              20%-a   

 

  • Az ajánlásodra érkező vevő döntésed szerint 10% kedvezményt kap a tanfolyam vételárából (így vonzóbb lehet az ajánlatod számára) és az így történt vásárlása után a bruttó számlázható jutalák összege az eladási ár

               10%-a 


Ebben az esetben a vevő kedvezményesen vásárolhat, hálás lesz neked a lehetőségért. Te pedig megkapod a jutalékodat. :)

Hogy működik a partnerprogram?

 

  • Kapsz egy egyedi linket (ez azonosítja be, hogy tőled jött a látogató), amit elhelyezhetsz a weboldaladba, blogodba, kiküldheted a levelező listádra.

    Ha erre a linkre kattintva valaki vásárol (vagy 30 napon belül vásárol, feltéve, hogy korábban még nem járt az oldalon), akkor jogosult vagy a jutalékra. Ezt a programunk képes figyelni és nyilvántartani.
  • A jutalék nyilvántartás automatikusan történik a VideoIskola.hu affiliate programján keresztül, ahol saját fiókot nyitunk neked. Így folyamatosan nyomonkövetheted a jutalékok alakulását.
  • Kifizetés negyedévente történik számla alapján, feltéve hogy a fizetendő jutalék összege eléri a 10.000 Ft-ot. Ha a fizetendő jutalék összege nem ér el 10.000 Ft-ot, akkor a jutalék összegét továbbvisszük a következő negyedévre mindaddig, amíg el nem éri a minimum kifizetendő összeget. Ha úgy döntesz, hogy kiszálsz a programból, akkor a felhalmozott jutalékod értékhatártól függetlenül kifizetésre kerül.

 

Kérdések, amiket fel kell tenned a programmal kapcsolatban

 

Magánszemély vagyok, én is regisztrálhatok a partnerprogramba?

Jutalékot kifizetni csak számla ellenében tudok. Regisztrálni regisztrálhatsz, de a jutalék kifizetéséig meg kell oldanod a számlaképességet.

Mit jelent, hogy bruttó számlázható jutalék?

A ténylegesen utalásra kerülő jutalék összege minden esetben a tanfolyam eladási árának 10%-a vagy 20%-a lehet, függetlenül attól, hogy Áfá-s vagy alanyi mentes vagy.

Például, ha 10.000 Ft a fizetendő jutalék:

1.) alanyi mentes vagy akkor a számlád végösszege: 10.000 Ft

2.) áfás vagy, akkor a számlázható összeg: 7.874 Ft (nettó)+2.126 (áfa)=10.000 Ft

 

Ha szertnél jelentkezni, írd meg nekem egy emailben hogy hogyan népszerűsítenéd a VideoIskola.hu tanfolymait: agnes.pap@angelinafehernemu.hu

Webáruház készítés