Medve-Ajándék

Medve-AjánlatMi pontosan a Medve-Ajándékunk?

 

Ha Te nyersz, akkor a webáruházunk tetszőleges termékét kiválaszthatod magadnak ajándékba.

 

Így az ajándékod lehet akár egy csábos melltartó, szexi fűző, alakformáló fehérnemű, fürdőruha, sportmelltartó vagy kismama-fehérnemű stb. Bármi, ami felcsigázza az érdeklődésedet a kínálatunkból.

 

Tényleg bármely termékünket választhatod, tetszőleges méretben, értékhatártól függetlenül.

 

Igaz, hogy csak egy darabot választhatsz, de minden egy darabnak számít, amit a webáruház rendszerünk egyként kezel. Tehát akár szettet vagy csomagot is választhatsz majd. :)

 

A szavazáshoz kattints ide!>>>

 

Mi kapsz tőlünk, ha nem Te nyersz?

 

Sajnos a Medve játéknak csak egy győztese lehet. Sőt az is előfordulhat, hogy a mi ajándákunkat ki sem fogják sorsolni.

Ráadásul a Medve kampánynak különben is sokára lesz vége!!!!

 

Isteni szerencse, hogy van egy hónapok óta futó különálló, állandó nyereményjátékunk, ahová fel tudsz iratkozni.

 

Melltartó Lottó

 

Tedd  a szívedet a kezedre, nyerél már valaha 5.000 Ft a lottón??? Ugye, hogy nem!

Te is úgy gondolod, hogy ez így nem igazságos? Ezért találtuk ki neked a Melltartó Lottót, a nyerési esélyeid itt óriásiak! :)

 

Az ExtraMelltarto.hu és az Angelina Fehérnemű közös játékában

2013. július 1-től december 31-ig hetente 3-szor kisorsolunk egy:


5.000 Ft értékű vásárlási utalványt!

 

Az 5.000 Ft értékű utalványt (kuponkódot) bármely termékünkre levásárolhatod itt a webáruházban.

 

Ha szeretnél Melltartó Lottózni, akkor csak annyit kell tenned, hogy a lenti adatlapon jelentkezel a játékra.

Elég egyszer jelentkezned a játékra és amíg nem iratkozol le a játékról, addig minden sorsoláson részt veszel.

 

A Melltartó Lottó szabályai

 

Melltartó Lottó-nyereményjáték1.) A nyereteseket nem értesítjük külön a nyereményről. Neked kell majd jelentkezni érte, mint a gépkocsinyeremény-betétkönyveknél. 

2.) Ha Te nyertél, akkor kérlek írj egy emailt nekem az agnes.pap@angelinafehernemu.hu e-mail címen. Az e-mail arról a címről küldd, amivel résztvettél a játékon. Elég annyit írnod, hogy jelnetkezem a nyereményért.


3.) A sorsolástól számítottan 2 heted van, hogy jelentkezz a nyereményért! Ha addig nem jelentkezel, akkor lemaradsz a nyereményről, utólag már nem kaphatod meg. Nincs kivétel! Igen, ezzel az a szándékunk, hogy rendszeresen visszarángassunk erre az oldalra nézelődni. ;)

Az oldalsávban a "Melltartó Lottó" boxban mindig láthatod a legfrisebb Melltartó Lottó nyerteseinket. Figyeld folyamatosan az oldalunkat. 


4.) A vásárlási utalványt, egészen pontosan az 5.000 Ft-os kedvezményes vásárlási kódod december 31-ig érvényes.


5.) A jelentkezéssel elfogadod, hogy a megadott e-mail címedre marketing célú üzeneteket küldjünk. Jelentkezéseddel hozzájárulsz, hogy amennyiben nyersz, akkor a nevedet feltüntethessük a weboldalunkon. Csak teljes saját névvel lehet jelentkezni a játékra. A nyeremény készpénzre nem váltható. 

 

A Melltartó Lottóra az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni:

 

Akik már nyertek tőlünk melltartót a korábbi játékainkban:

 

Felina sportmelltartó nagy mellekre "Köszönöm szépen a címemre megküldött nyereményt! Nagyon szép és borzasztóan kényelmes!"

A novemberi játékunk nyertesétől, Bereczkiné Kürti Katalintól kaptam a fenti visszajelzést. Kata egy 90D méretű, Felina sportmelltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.  

 

Brenda meltartó nagy mellekre"Nagyon nagyon örülök a nyereménynek!!! Már alig várom hogy megkapjam és felpróbáljam!!!El se hiszem hogy nyertem!!!"

A októberi játékunk nyertesétől,Kigyósné Kovács Angélától kaptam a fenti visszajelzést. Angélának egy 90E méretű, csábos, fekete Brenda melltartót melltartót postáztunk az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából. 

 

Azúrkék meltartó nagy mellekre
"Nagyon szépen köszönöm a nyereményt, már a képen is nagyon tetszik ez az azúrkék melltartó, alig várom, hogy hordhassam:))) "

A szeptemberi játékunk nyertesétől, Janzsó Jankától kaptam a fenti visszajelzést. Jankának egy 75D méretű, Azúrkék melltartót postáztunk az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

 

 

Marokkó meltartó nagy mellekre

"Kicsit megkésve, de örömmel értesültem a nyereményemről! Nagyon boldog vagyok! :)"

Augusztusi játékunk nyertesétől, Barta Ágitól kaptam a fenti visszajelzést. Ági egy 85D méretű, mélyen dekoltált, barack színű Marokkó melltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

 

Gina meltartó nagy mellekre

“Nagyon szépen köszönöm a nyereményt, boldog vagyok hogy egy ilyen szép melltartó tulajdonosa lehetek!!!:) “

A júliusisi játékunk nyertesétől, Budai Mariannától kaptam a fenti visszajelzést. Mariannának egy 85D méretű, csábos, fehér Gina melltartó boldog tulajdonosa lett Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

 

Felina sportmelltartó nagy mellekre

“Örömmel vettem észre hogy megnyertem a sportmelltartót! Nagyon meglepődtem mert én még sosem nyertem semmit! “

A júniusi játékunk nyertesétől, Kovács Barbarától kaptam a fenti visszajelzést. BArbara egy 85D méretű, Felina sportmelltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

Marokkó meltartó nagy mellekre

“Annyira örülök a melltartónak! Még egyszer köszönöm a csodás melltartót, annyira szuper… “

A májusi játékunk nyertesétől, Almási Ilditől kaptam a fenti visszajelzést. Ildi egy 85D méretű, csábos Marokkó melltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

 

Felina Body Plus levehető pántos melltartó
“Most érkezett meg a melltartó, nagyon tetszik! Hétvégén fel is veszem a randimra! Köszönöm szépen “

Szappan Andi egy 80D méretű, csábos levehető pántos melltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából. Andi rendkívüli különdíjként kapott tőlünk egy dögös melltartót a Facebook aktivitásáért! :)

 

Gina meltartó nagy mellekre


“Megkaptam a nyereményt! Nagyon szép, kifinomult darab! Köszönöm! “

A áprilisi játékunk nyertesétől, Kovács Tündétől kaptam a fenti visszajelzést. Tünde egy 85E méretű, csábos, fehér Gina melltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

 

Fehér Brenda E kosarú melltartó

“Megkaptam a melltartót!! Eszméletlen gyönyörű!! KÖSZÖNÖM!!!!!! “

A márciusi játékunk nyertesétől, Tóthné Horváth Krisztinától kaptam a fenti visszajelzést a Facebookon. Kriszta egy 80D méretű, csábos, fehér Brenda melltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

Fekete Brenda E kosarú melltartó

“Köszönöm megérkezett a melltartó, csoda szép!”

A februári játékunk nyertesétől, Nagy Zsuzsitól kaptam a fenti visszajelzést. Zsuzsi egy 80E méretű, csábos, fekete Brenda melltartó boldog tulajdonosa lett az Angelina Fehérnemű Webáruház jóvoltából.

Webáruház készítés