Ajándék ékszerek, kiegészítők a csomagban

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz
Oszd meg a cikket!

Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy a megrendelésed mellé ajándék fülbevalót, nyakláncot, karköt vagy netán csipke kesztyűt, harisnyakötőt kapj!

 

Az Előnypláza tulajdonosa a fejébe vette, hogy összegyűjti az ország legkedveltebb webáruházait és szuper kedvezményeket, és rendszeresen értékes nyereménytárgyakat harcol ki náluk, amiket egy fél perces, kötelezettség nélküli, online  regisztrációval Te is rögtön igénybe vehetsz!

 

Mindehez csak egy regisztrációs számot kell váltanod, amit ide kattintva rögtön meg is tehetsz.

 

A regisztrációhoz kattints ide!>>>

 
A regisztrációt követően a rendszerhez tartozó összes webáruházban kedvezményekre leszel jogosult. Minden webáruház olyan folyamatos kedvezményt, előnyt ajánl a regisztrálóknak, amit más vásárlói nem kapnak meg.

 

Az Angelina Webáruház a következő plusz kedvezményt kínálja a regisztrálóknak:

 

Dögös nagy kosarú melltartó bizsuval, kiegészítővelMinden vásárlásod mellé valamilyen ajándék kiegészítővel vagy ékszerrel kedveskedünk neked! (Megrendeléskor a megjegyzés rovatba írd be az "ELŐNY" kódot! Innen fogjuk tudni, hogy Neked egy plusz ajándékot is csomagoljunk.)

Minden melltartó vagy fehérnemű szett még dögösebb egy hozzá illő fülbevalóval, nyaklánccal, karkötővel vagy netán csipke kesztyűvel, harisnyakötővel. Az ajándék értéke minden esetben min. 1.000 Ft.

  

A regisztrációhoz kattints ide!>>>

 

Regisztráció során Te döntöd el, milyen adatokat adsz meg.

 

Előzőleg is tájékozódhatsz a kedvezményeket, nyereményeket kínáló üzletekről. Ráadásul a lista még csak nem is teljes. Napról napra több különböző szakmai területű webáruház kerül a listába, hogy pontosan olyan termékekből kapj kedvezményt, amire éppen szükséged van.

 

A rendszerhez tartozó webáruházakat ide kattintva tudod megnézni!>>>

  

Spórolni jó, de nyerni, ajándékot kapni még jobb! Igényelj Te is regisztrációs számot, és élvezd az összes webáruház által nyújtott kedvezményeket, és fogadd örömmel a nyereménytárgyakat, ha Neked kedvez a szerencse.

 

A regisztrációhoz kattints ide!>>>

 

A nyereményjátékokhoz előre is sok szerencsét kívánok!
 
 
Baráti üdvözlettel,
 


Pap Ágnes

Melltartó szakértő

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz
Oszd meg a cikket!
Webáruház készítés