Szállítási információk

A szállítás díja

 

Előre fizetés estén a futárszolgálatos szállítás ingyenes

Ha bankkártyával vagy banki átutalással előre kifizeted a megrendelésedet, akkor a megrenedelésdet Magyarország területén értékhatártól függetlenül futárszolgálattal INGYENESEN házhoz szállítjuk!

 

A futárszolgálatos szállítás helyett postai ajánlott levélként is kérheted a szállítást, ha az neked kényelmesebb. Ajánlott levélként csak kizárólag ún. postán maradó csomagot tududnk küldeni. A feladáshoz mindenképpen szükséges annak a postának a pontos címe, ahol át szeretnéd venni a csomagot. Kérjük, ezt mindenképp írd meg a megjegyzés rovatban. Ekkor a szállítás díja 700 Ft.

 

Ha külföldről szeretnél rendelni, kérlek, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal a hello@angelinafehernemu.hu e-mail címen és a megrendelésed alapján kalkulálunk számodra egy pontos szállítási díjat. Ez európai országokba várhatóan 4.000 Ft lesz, de ez az összeg a kézbesítendő csomag súlyától függően lehet több is.

 

Utánvéttel 2.000 Ft

Utánvétes fizetés esetén a házhozszállítás díja 2.000 Ft. Ezért azt javasoljuk inkább válaszd az előre fizetést, és a 2.000 Ft-ot költsd egy másik szép melltartóra, fürdőruhára.

 

A szállítás módja 

 

Alapesetben minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz munkaidőben 8-17 óra között. Így kérünk, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol napközvben tartózkodsz.

Magyar Postával akkor szállítunk, ha Te kifejezetten a postai szállítást kéred vagy valamiért így gyorsabban megkapod a csomagodat. (Például ritkán előfordulhat, hogy egy nap épp nem szállít el tőlünk a MédiaLog csomagot vagy már elvitte a többit, de a Posta még nyitva van és velük el tudjuk küldeni a megrendelésedet, amit így hamarabb meg fogsz kapni).

Utánvétes csomagokat csak a GLS segítségével szállítunk, ebben az esetben nem kérhetsz postai kézbesítést. (A postai utánvét nagyon macerás és drága, próbáltuk nekünk nem vált be.)

 

Szállítás GLS futárszolgálattal

Emailben értesítünk aznap, amikor átadtuk a csomagot a GLS-nek. A GLS várhatóan már a következő munkanapon, vagy az azt követő napon meg fogja kísérelni a kézbesítést. A küldeményedről folyamatosan tájékoztatást kapsz emailben. A csomag feladója a Pénzügyi Megoldások Kft. lesz.

 

Szállítás Magyar Postával ún. postán maradó küldeményként

Emailben értesítünk aznap, amikor feladtuk a csomagot a Postán. Várhatóan már a következő munkanapon meg is fog érkezni a csomagod a postára, ahol át tudod venni.

 

Szállítási határidő

 

A termékeket legkésőbb a megrendelésed pénzügyi rendezését követő  21 munkanapon belül szállítjuk részedre. De tapasztalatok szerint általában már 1,5-2 hét alatt megkapod a csomagodat.

Többféle, főként külföldi szállítóval dolgozunk és az egyes szállítók különböző határidővel szállítanak nekünk. Minimális készlettel dolgozunk, így a terméket általában azután szerezzük be, hogy feladtad a rendelést, mivel egyetlen melltartó akár 90 féle méretben is létezik és akkor még csak nem is beszéltünk a színváltozatokról.

Ezért ha megtetszik valami, azonnal rendeld meg, mert a gyártónál is csak pár darab van készleten egy-egy méretből.

Bármilyen fennakadás esetén haladéktalanul értesítünk.

 

Csomagolás

 

A megrendelt termékeket speciális légpárnás tasakban vagy kartondobozban szállítjuk, hogy épségben megérkezzen hozzád. Plusz költségeid emiatt nem lesznek.

 

Webáruház készítés